Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Kütahya Haberleri

KAMU YARARINI GÖZETEN PERSONEL ÖDÜLLENDİRİLDİ

HÜSEYİN EFE

KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde ve ilçe müdürlüklerinde görev yapan personeller, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz tarafından, çalışma yürüttükleri konular çerçevesinde ortaya koydukları başarılı çalışmalardan dolayı 'Başarı Belgesi' ile ödüllendirdi.

Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Ahmet Nedim Bayraktar, Aslanapa İlçe Müdürü Tacettin Işık, Sivil Savunma Uzmanı İbrahim Altıok, Veteriner Hekim Mahmut Bülbül, Veteriner Hekim Abdulkadir Bircan, Mühendis Nuri Karaman, Tekniker Abdullah Korkmaz ve Osman Nuri Kara, çalışma yürüttükleri konular çerçevesinde; kamu kaynaklarının önemli ölçüde tasarruf sağlanması, kamu zararının oluşmasının önlenmesinde ve önlenemez kamu zararlarının önemli ölçüde azaltılması, kamusal fayda ve gelirlerin beklenenin üzerinde artırılması, sunulan hizmetlerin etkinlik ve kalitesinin yükseltilmesi gibi alanlardaki başarı ve katkılarından dolayı Vali Yılmaz tarafından 'Başarı belgesi' ile ödüllendirildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ender Muhammed Gümüş, yaptığı açıklamada, "Kütahya İlinin tarım ve hayvancılığına katkılarınızdan dolayı her biriniz üstün başarı gösterdiniz.Bu başarılı çalışmalarımızdan dolayı valimiz tarafından 'Başarı belgesi' ile taltif edildik" şeklinde konuştu. (EFE)

28.11.2015 17:00:09 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri