Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat 'Komedi filmlerinin içerik kalitesinden memnun değilim'

        Habertürk'ten Mehmet Çalışkan’ın haberine göre Cem Yılmaz, Antalyalılar’ın yoğun ilgi gösterdiği panelde 20 yıllık kariyer yolculuğu sırasında yaşadıklarını anlattı. Yılmaz, sinema kariyerini başlatan 1998 yapımı ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ın yönetmeni Ömer Vargı ile birlikte katıldığı paneldeki konuşmasına kariyerinin ilk zamanlarında oyunculuk üzerine bir düşüncesi olmadığını dile getirerek başladı.

        ‘Her Şey Çok Güzel’in birçok filme emsal olduğunu söyleyen Cem Yılmaz, “Ortalığı kasıp kavuran bir çocuk var. Ona bir film çekelim’ gibi kurnazca bir düşünceyle çekmediği için Ömer Vargı’ya teşekkür ederim. Gelip beni sahnede izledi. Sonra senaryo çalışmaları için birlikte tekne tatiline çıktık. Hatta bana ilk filmimde gişeden pay verdi, bana inisiyatif kullanma hakkı da verdi” dedi.

        REKLAM

        Cem Yılmaz, ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ın devamı niteliğinde bir film projesi olduğunu düşüncesi olduğunu belirterek “Bir hikâyem var, bakalım Mazhar Ağabey kabul edecek mi?” diyerek filmi Antalya’da çekeceğini söyledi.

        Cem Yılmaz, ‘Filmlerinizde neden iki karakteri canlandırıyorsunuz?şeklindeki soruyu “Komedyenlerin karşıt karakteri canlandırma arzusundan kaynaklanıyor” sözleriyle cevapladı.

        Cem Yılmaz, mart ayında stand -up gösterilerine başlayacağını belirterek gösterisinin adının ‘CMYLZ Diamond Elite Platinum Plus’ olduğunu açıkladı.

        Cem Yılmaz, ‘Biz size gülüyoruz, siz kime gülüyorsunuz? sorusuna “Ben de sizin güldüklerinize gülüyorum ama özellikle komedi filmlerinin içerik kalitesinden pek de memnun değilim. Fırlama, sert ve absürt şeyler olmasını çok temenni ederim. Bu anlamda yaşlı bir kafaya sahip değilim. Kaldı ki ben kendimi sinemada sadece güldüren bir adam olarak kodlamadım ama bunu ısrarla anlamayan bir kalabalık var” sözleriyle cevap verdi.

        Cem Yılmaz, Şener Şen ile bir komedi film yapmak istediğinden bahsederek, “Şener Ağabey’e teklif götürsem mi diye düşünürüm. Ama bunu yapmak sanki şımarıklık gibi olur diyorum. Ama inşallah bir gün bu gerçekleşir. Zor bir ihtimal ama inşallah olur diyelim” şeklinde konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa