Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehrin birçok noktasında sokak ve cephe iyileştirmesi yapan İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı’nda da çalışmalara başladı.

        Bir süre önce Bakırcılar Çarşısı Sokak İyileştirme Projesi’nin ihalesi yapılmış ve 258 bin 889 liralık teklifi veren firma ihaleyi kazanmıştı. Yasal sürecin tamamlanmasının ardından ihaleyi kazanan firma Bakırcılar Çarşısı’nda çalışmaya başladı. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da bölgeye giderek çalışmaları inceledi. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alıp bölge sakinleriyle görüşen Doğan, "Bakırcılar Çarşısı, şehrimizin tarihi derinliği olan sokaklarından bir tanesi. Buranın daha önce alt yapısını yapmıştık. Cephelerle ilgili de bu sokağa yakışır bir proje hazırladık. Şehrimize gelen herkes bu sokağı görmeden gitmeyecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa