Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Valiliğince yürütülen Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) Projesi kapsamında Gölcük ilçesinde dönem sonu galası gerçekleştirildi.

        Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda, proje kapsamında yıl boyunca ilçede gerçekleştirilen faaliyetlerin sunumu yapıldı.

        Programa, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Şube Başkanı Yaşar Göközkut, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

        Kaymakam Canbaba, programda yaptığı konuşmada, problemleri şikayet etmek yerine çözüme ortak olmak gerektiğini söyledi.

        Çocukların özgüvenli, yeteneklerini geliştirmiş, topluma güven veren kişiler olarak yetişmesinin huzurlu bir gelecek için elzem olduğunu vurgulayan Canbaba, projenin mimarı Kocaeli Vali Seddar Yavuz'a ve emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Çakır da projenin akademik, kültürel ve sportif faaliyetler yoluyla dezavantajlı çocukların gönüllerine dokunmak, ellerinden tutmak amacıyla yürütüldüğünü söyledi.

        Öğrencilerin halk oyunları gösterisi ve şiir dinletisi sunduğu program, 24 okulda yapılan çalışmalarla ilgili sunumların ardından sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa