Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa evinde Adana Demirspor'u 4-0 mağlup etti.

Lacivert-beyazlılar, 12. dakikada Adana Demirspor ceza sahası içerisinde oluşan karambol sonrası Doğucan Haspolat'ın attığı golle maçta 1-0 öne geçti.

27'de Balotelli'nin ceza yayının gerisinden yaptığı sert vuruşta kaleci Ertuğrul Taşkıran yaptığı harika kurtarışla gole izin vermedi.

45+1. dakikada Kasımpaşa farkı 2'ye çıkardı. Muleka'nın ceza sahası içinde bekletmeden köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelerle buluştu: 2-0.

45+3. dakikada ise Adana Demirspor 10 kişi kaldı. Balotelli, Doğucan Haspolat'a yaptığı sert faulün ardından direkt kırmızı kart gördü. Maçta ilk 45 dakikada 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.

53. dakikada Kasımpaşa maçta penaltı kazandı. Adana Demirspor kalecisi Muric, Hadergjonaj'ın kullandığı penaltıda gole izin vermedi.

63'te bir kez daha sahneye çıkan Jackson Muleka skoru 3-0'a getiren isim oldu. Devre arasında transfer edilen Kongolu oyuncu, 9. maçında 9. golüne imza attı.

73'te Kasımpaşa maçta bir kez daha penaltı kazandı. Demirspor'da oyuna giren Mustafa Kapı'nın saniyeler sonra ceza sahası içerisinde Eysseric'e yaptığı faul sonrası hakem Kadir Sağlam beyaz noktayı işaret etti.

Penaltı vuruşunu gole çeviren Umut Bozok maçın da sonucunu ilan etti: 4-0. Bu sezon ligdeki en farklı galibiyetine imza atan İstanbul temsilcisi 44 puana yükselirken, Demirspor 52 puanda kaldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ