Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük'te motosiklet sürücüsünün yaşamını yitirdiği trafik kazası güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

        Karabük-Yenice kara yolunda dün motosikletiyle seyreden Sefa Tulumoğlu'nun otomobile çarptıktan sonra otobüsün altında kalarak hayatını kaybettiği kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

        Görüntülerde, Tulumoğlu'nun ana yolda karşı yönden gelen ve sola dönüş yapan otomobille çarpıştıktan sonra otobüsün altında kalması ile araçlarından inenlerin yardım için koşması yer alıyor.

        Sefa Tulumoğlu (25) idaresindeki 78 SR 449 plakalı motosiklet, dün Karabük-Yenice kara yolu Yeşilköy köyü yakınlarında T.İ. idaresindeki 78 AAD 755 plakalı otomobille çarpışmış, savrularak H.S'nin kullandığı yolcu otobüsünün altında kalan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldığı sırada yaşamını yitirmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa