Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)KAHRAMANMARAŞ'ta, borçalacak meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada Mustafa K. (40), tabancayla Reşit Ş.'yi (38) bacağından vurdu. Reşit Ş. tedaviye alınırken, Mustafa K. ise olaydan sonra kaçtı.

        Olay, saat 16.00 sıralarında Yavuz Selim Mahallesi'ndeki Yeni Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Mustafa K. ile Reşit Ş. arasında iddiaya göre borçalacak meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Mustafa K., Reşit Ş.'ye  tabancayla ateş etti. Reşit Ş., sağ bacağına isabet eden mermiyle yaralanırken, Mustafa K. ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Reşit Ş. hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Reşit Ş.'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis, kaçan Mustafa K.'yı yakalamak için çalışma başlattı.DHA-Güvenlik Türkiye-Kahramanmaraş Ömer KOÇ

        2020-05-30 19:30:28

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa