Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kadir İnanır entübe edildi. Usta oyuncu inme geçirdi! Kadir İnanır son sağlık durumu - Magazin haberleri
        • 1

          Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kadir İnanır, korkuttu. İnanır, pazar günü Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

        • 2

          İNME GEÇİRDİ

          Alınan bilgiye göre; inme geçiren Kadir İnanır'ın sağ tarafı felç olmuş şekilde ve bilinci kapalı olarak Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi.

        • 3

          Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından; "Bu sabah Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine bilinci kapalı olarak getirilen Sn. Kadir İnanır, tıkalı olan serebral arter damarının başarılı bir operasyonla açılmasının ardından yoğun bakıma alınmış; entübe edilmiş ve uyutulmuş olarak takibine karar verilmiştir. Klinik seyri ve beyin görüntülemeleri değerlendirilerek uyandırılması planlanmaktadır. Değerli sanatçımızın ailesine, tüm sevenlerine bu üzücü olay sebebiyle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." paylaşımında bulundu.

        • 4

          Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin basın açıklaması yaptı. Başhekim Prof. Dr. Sağlam; "Sabah saatlerinde sevgili sanatçımız Kadir İnanır ambulansla hastanemize geldi. İlk geldiği andan itibaren acil ekibimizi toparladık. Nöroloji doktorumuz, anestezi doktoru, girişimsel radyoloji ve beyin cerrahisinden oluşan ekibimiz hızlıca toparlandı. İlk değerlendirmede, geldiğinde sağ tarafında felç vardı, şuuru kapalıydı. Değerlendirmeler sonunda tetkikler yapıldı. Beyin tomografisi çekildi, beyni besleyen ana damarda tıkanıklık tespit edildi" dedi.

          İlk 2 saat içerisinde çok başarılı bir işlem gerçekleştirildiğini kaydeden Prof. Dr. Necdet Sağlam; "Tıkalı damardaki pıhtı alındı, beynin beslenmesi sağlandı. İşlemden sonra çekilen MR görüntülerinde de işlemin başarılı olduğu teyit edildi ve beynin beslenmesi şu anda iyi. Entübe olarak yoğun bakıma alındı. İlk 24- 48 saat içerisinde bir uyandırma yapılmayacak gelişebilecek komplikasyonlar olmadığı sürece. İşlem çok başarılı geçti. Entübe olarak yoğun bakımımızda takip ediliyor, durumu stabil" ifadelerini kullandı.

        • 5

          Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural da usta oyuncunun sağlık durumuyla ilgili şu ifadeleri kullandı; "Hepimizin çok sevdiği Kadir İnanır, 24 Mart Pazar sabahı saat 09.30 sularında rahatsızlanmış ve hızlıca en yakın sağlık kuruluşu olan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştır. Hızlıca yapılan tetkiklerde beyin damarında pıhtı tespit edilmiş olağanüstü emeği, ilgisi ve çabasıyla müdahale edilerek pıhtı temizlenmiştir. Şu an yoğun bakımda tedavisi devam eden Kadir İnanır'ın durumu stabildir. Benim ve sizlerin de bildiği gibi Kadir İnanır güçlüdür ve bu süreci de hepimizin desteğiyle atlatacaktır. Tüm halkımızdan ricam Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili; yalnızca doktorlarının ve benim yapacağım açıklamaların dikkate alınmasıdır. Sağlık durumu hakkında düzenli bilgilendirme yapacağım."

        • 6

          Kadir İnanır'a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncalarından Filiz Akın; "Umarım ve dilerim ki en kısa zamanda bilicinin açıldığı ve iyileşme sürecine girdiğini duyarız" ifadelerini kullandı.

        • 7

          Hülya Koçyiğit, üzüntüsünü şöyle dile getirdi; "Sevgili arkadaşım Kadir, tüm dualarım seninle. Tez vakitte sağlığına kavuşacağına inancım sonsuz. Güzel haberlerini büyük bir inançla bekliyoruz."

        • 8

          Gonca Vuslateri de Kadir İnanır için "Herkesin çokça anısı vardır ya... Kiminin Kadir İnanır'da değerli olduğu gündemi Kadir İnanır'ın sağlığından kıymetli midir? Kıymetli oyuncu, değerli eşi Jülide Hanım gerekli açıklamayı yapmıştır. Acil şifa diliyoruz. Kadir İnanır bu ülkenin efsanesi, en değerli aktörü, yol göstericisidir. Kişisel duygular ve anılara gidecek olursak benim bebeklikten başlıyor. Çünkü 'Tatar Ramazan' setinden... Benim aklımda kalanı diyeyim: O bu oyunu da bozar..." ifadelerini kullandı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa