Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ege Üniversitesinde (EÜ) İzmir Körfezi'nde kirliliğin etkisiyle yaşanan balık ölümleri ve koku sorunuyla ilgili toplantı gerçekleştirildi.

        Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, toplantıda körfezde yaşanan sorunun çözümü için atılması gereken adımlar değerlendirildi.

        Programa katılan AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, çevresel bir felaketle karşı karşıya olunduğunu belirterek, "Bilim insanlarımız olmadan bu süreçlerin çözülebileceğine inanmıyorum. İzmir'deki üniversitelerimizden bu konudaki deneyimli hocalarımızın bu işin içerisinde olması oldukça önemli." ifadelerini kullandı.

        EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak da atılması gereken adımlar ve stratejiler üzerine, farklı disiplinlerden bilim insanlarıyla çalışmalar sürdürdüklerini kaydetti.

        Toplantıya AK Parti İzmir milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya ve Yaşar Kırkpınar ile akademisyenler de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa