Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İYİ Parti İzmir 3. Olağan İl Kongresinde il başkanlığına seçilen Sinan Bezircilioğlu görevine başladı.

        İl Başkanlığında gazetecilere açıklamada bulunan Bezircilioğlu, 22 Ocak Pazar günü yapılan 3. Olağan İl Kongresini kazanmasının ardından mazbatasını alarak görevine başladığını söyledi.

        "Ortak bir gelecek için, birlik ve beraberlik içerisinde İYİ Parti İzmir ailesi olarak" çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Bezircilioğlu, "Çok güzel, çok nezih, çok verimli bir kongre dönemi oldu. Teşkilatlarımız bu kongre döneminde dinamizm kazandı. Parti içi hareketlilik had safhaya ulaştı. Bundan sonra bu dinamizmi, bu hareketi, bu enerjiyi İYİ Parti İzmir ailesi olarak mayıs ayında yapılacak genel seçimler öncesi sahaya yansıtarak İYİ Parti'mizi İzmir'de birinci parti yapmak en büyük hedefimizdir." dedi.

        Bir gazetecinin, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'nun kongrede Bezircilioğlu'nu kastederek, "Ben il başkan adayı kardeşlerimden bir tanesini tanımıyorum" şeklinde ifadeler kullanmasını hatırlatması üzerine Bezircilioğlu, şunları kaydetti:

        "Müsavat Dervişoğlu başkanımız, abimiz, bizim milletvekilimiz ve grup başkanvekilimizdir. Kendisine saygımız, sevgimiz sonsuzdur. Kongre atmosferi içinde söylenen sözler kongrede kalmıştır. Tabii ki beraber çalışacağız. O da bizim İzmir'deki teşkilatımızın en büyüğüdür, en başıdır. Kendisiyle tabii ki çalışacağız, tabii ki beraber olacağız. Tabii ki İzmir için el ele verip en doğrusunu, en güzelini İzmir'de İyi Parti'yi birinci parti yapmak için elimizden gelen ne varsa bütün gayreti göstereceğiz."

        Görevi devreden eski İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ise Bezircilioğlu'nu tebrik etti.

        Celal Atik Spor Salonu'nda 22 Ocak Pazar günü yapılan İYİ Parti İzmir 3. Olağan İl Kongresinde 333 oy alan Bezircilioğlu, il başkanlığına getirilmişti. Kongrede aday olan Ülkü Doğan ise 319 oyda kalmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa