Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF3'üncü Lig'de Ege'yi temsil eden Bornova 1877 ve Balıkesirspor yarın 3'üncü hafta mücadelelerinde yarın iç sahada sınav verecek. 1'inci Grup'taki ilk 2 maçında Bulvarspor'u 4-0 mağlup edip, 23 Elazığ FK ile (D) golsüz berabere kalan Bornova 1877, evinde kendisi gibi 4 puanı bulunan Artvin Hopaspor'la karşı karşıya gelecek. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 19.00'da başlayacak.

        2'nci Grup'ta sezona evinde Fatsa Belediyespor'u 4-1 yenerek başladıktan sonra Uşakspor deplasmanından 2-0'lık zaferle dönerek liderlik koltuğuna oturan Balıkesirspor ise seyircisi önünde Kelkit Hürriyetspor ile kozlarını paylaşacak. Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanacak maç saat 16.30'da başlayacak. Kırmızı-beyazlılar, 3'te 3 yaparak zirvedeki yerini korumaya çalışacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa