Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SELÇUK'TAPROJE TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

        CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Selçuk Belediye başkan adayı Filiz Ceritoğlu Sengel’in Selçuk İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısına katıldı. Selçuk’un, turistin geldiği zaman ekonominin canlandığı, belediyenin gelirlerinin turizme bağlı olduğu bir yer olduğunu dile getiren Özel, "Filiz Başkan, pandemiye rağmen ne belediyenin işçisini ne esnafı mağdur etmeyen güçlü kararlı bir yönetim sergiledi, kendisini yürekten kutluyorum. Ayrıca belediyenin ekonomik tablosu berbatı. AK Parti’den MHP’den alınan belediyelerde borç belediyenin boyunu aşmış oluyor. O borcu ödemek hep kendisinden sonra gelen, namuslu çalışan, kentin çıkarlarını gözeten sosyal demokrat belediye başkanlarına kalıyor. Dünya kadar borç ödendi. Birilerine ihale ile verilen işler belediye tarafından yapılır oldu. İsraf bitti, yerine hizmet geldi. O günden bugüne Filiz Ceritoğlu Sengel, Selçuk’ta yaptıklarıyla hem size verdiğiniz oyu helal ettirdi hem de partimizi, bizleri onurlandırdı, gururlandırdı. Ona güvenen kimsenin güvenini boşa çıkarmadı" dedi.

        'SÜLEYMAN SOYLU UZUN SÜRE İÇİŞLERİ BAKANLIĞI YAPTI, TÜRKİYE’DE 2 KİŞİYE KAFAYI TAKTI'

        Bazı şeylerin kolay olmadığını belirten Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Süleyman Soylu, uzun süre İçişleri Bakanlığı yaptı. Türkiye’de 2 kişiye kafayı taktı. Bir tanesi Filiz Ceritoğlu Sengel, diğeri Ekrem İmamoğlu. İkisiyle özel olarak uğraştı. Mahkemelere verdi, hatta Ekrem Bey’e kumpaslar kurarak ceza aldırdı. Burada Filiz’e kafayı taktı. Vay efendim nasıl Selçuk yerine ‘Efes Selçuk’ dermişsin ve halen daha mahkememiz sürüyor. Ama Süleyman Soylu’ya o gün söylediğimi bugün bir kez daha söyleyeyim; Filiz Başkan, sen kimseden korkma. Karıncanın kardeşi var o da CHP’lilerdir. 5 yıl önce elini kaldırdım, beni pişman etmedi."

        'CHP, İKİNCİ YÜZYILA DA BİRİNCİ YÜZYILDAKİ GİBİ BİR KADIN DEVRİMİYLE DAMGA VURACAKTIR'

        Partisinin gerçeklerinin olduğunu belirten Özel, "Bu seçimde partinin yüzünü öne düşürmemiş, başını öne eğdirmemiş, hiçbirimizi mahcup etmemiş, anketlerde yüksek memnuniyet oranıyla yeniden aday olmuş adayı vardır. Filiz Ceritoğlu Sengel’e sahip çıkmak her CHP’linin, Atatürkçünün boynunun borcudur. O, İzmir’de bundan önce Cumhuriyet tarihinde aday yapılmış ve seçilebilmiş 6 kadın belediye başkanından biriydi. Kendisi bu seçimlerde gösterdiği başarıyla yeniden aday gösterildi ve açtığı kapıdan 8 kadın adayımız daha yürüdü. CHP, ikinci yüzyıla da birinci yüzyıldaki gibi bir kadın devrimiyle damga vuracaktır. İzmir’deki bütün kadın adaylarımızı önce İzmir’in kadınlarına, sonra kadın haklarına saygılı centilmen erkeklere emanet ediyorum"  ifadelerini kullandı.

        'ACI REÇETELERİ SİZE İÇİRMESİ GÜNDEME GELECEK'

        Geneldeki iktidarın yerelden dengelenmeye ihtiyacı olduğunu aktaran Özel, "Bu iktidarın her şeye rağmen oy alması durumunda, emekli, çiftçi, köylü, memurlar, siftahsız esnaf bu durumdayken oy veriyor diye düşünüp 4 yıl boyunca kemerleri size sıktırması, acı reçeteleri size içirmesi gündeme gelecektir. Bunun önünde durmanın tek yolu önümüzdeki sandıkta hep birlikte bu iktidara bir sarı kart göstermek, kırmızı ışık yakmak ve ‘Bizi hesaba katmak durumundasın’ demek zorundayız" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa