Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Silifke Belediyespor galibiyetiyle bitime 7 maç kala üçüncü sıraya tırmanan Karşıyaka'da pazar günü Play-Off hattındaki önemli rakiplerden Elazığspor'la oynanacak deplasman maçı öncesi iki önemli eksik daha var.

        Yasin Ozan'ın çapraz bağlarından sakatlanarak daha önce sezonu kapattığı, Şeref'in de ameliyat olduğu Karşıyaka'da Fatih Taşdelen ile Ferdi de Silifke önünde görev yapamazken, 2 maç sonra formasına kavuşan Cenk Ahmet tekrar sakatlandı.

        Turgutluspor deplasmannda sakatlanıp 2 hafta forma giyemeyen, Silifke maçını da yarıda bırakan Cenk Ahmet'in dün çekilen MR'ında tam bir sonuç alınamadığı öğrenildi.

        Deneyimli kanat oyuncusunun Elazığspor deplasmanında oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor. Yeşil-kırmızılılarda ilk 11'in önemli isimlerinden ön libero Emre Keleşoğlu da cezalı duruma düştü.

        3 İSİM DÖNÜYOR

        İzmir temsilcisinde Silifke önünde oynayamayan Fatih Taşdelen ve Ferdi'nin yanı sıra Şeref'in de iyileşip takımla antrenmanlara başlaması ise teknik heyeti sevindirdi. 17 Şubat'taki Batman Petrolspor maçında ilk dakikada yüzünde elmacık kemiğinde parçalı kırık oluşup ameliyat olan Şeref'in Elazığ deplasmanında özel maskeyle forma giymesi bekleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa