Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler İzmir Haberleri

Kemalpaşa'da onlarca kişi teröre lanet yağdırdı

(Fotoğraflı)

İZMİR (İHA) - İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde düzenlenen teröre lanet mitinginde buluşan 7'den 70'e onlarca kişi, ellerindeki Türk bayraklarıyla teröre lanet yağdırdı.

Kemalpaşa ilçesinde, son günlerde meydana gelen terör olayları nedeniyle teröre lanet mitingi düzenlendi. Kemalpaşa Belediyesi tarafından organize edilen mitinge siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve onlarca vatandaş katıldı. 7'den 70'e onlarca kişi, ellerindeki Türk bayraklarıyla teröre lanet yağdırdı. Katılımcılara, bazı vatandaşlarda evlerinden destek oldu.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, terörün her türlüsünü lanetlediklerini söyledi. Soğuk havaya rağmen alanı dolduran binlerce vatandaşa seslenen Başkan Uğurlu, "Bugün burada parti yok, sen ben yok, Alevi Sünni, Kürt Türk yok. Bugün burada yüreğinde vatan, bayrak ve ezan sevdası olan; bin yıldır bu topraklarda yaşayıp halkımızı buradan sürmek isteyenlere karşı kıyamete kadar 'var olacağız' diye haykıran aziz Türk milleti var" diye konuştu.

(HG-Y)

14.12.2016 12:02:03 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri