Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Girişimcilik İspanyol mobil uygulama, 3 ayda 50 bin Türk kullanıcının cebine girdi - Girişimcilik Haberleri

        Teslimat hizmeti sunan İspanyol mobil uygulama Glovo, İstanbul’un her iki yakasında müşterilerine hizmet sunmaya başladı. Yemekten market alışverişine, kişisel bakımdan hediyelik eşyaya kadar uzanan geniş bir ürün gamında hizmet sunan Glovo, ofiste ya da evde unutulanları 30 dakikadan az bir süre içinde getiriyor.

        Kullanıcıların mobil uygulama üzerinden sipariş vermelerine ve göndermelerine imkan tanıyan Glovo, İstanbul’da üç ayda 20 binin üzerinde ürün teslim etti. Uygulama 50 binden fazla kullanıcı tarafından indirildi ve 300’den fazla satıcı teslimat hizmeti sundu.

        YATIRIM İLE BÜYÜYECEĞİZ

        Türkiye’nin Glovo için önemli bir pazar olduğunu dile getiren Glovo Türkiye Genel Müdürü Austin Kim, "Türkiye’ye yatırım yaparak büyümemizi sürdüreceğiz. Faaliyetlerimize İstanbul’dan başladık. İlk aşamada tüm İstanbul’u kapsamayı ve Ankara, İzmir gibi nüfusu yüksek illere yayılmayı hedefliyoruz” dedi.

        Platformda restoran, kahve ve tatlı, hediye, kişisel bakım, market ve kurye gibi farklı hizmetler yer alıyor. Glovo'nun şimdilik Acıbadem, Arnavutköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Göztepe, Hacıosman, Kadıköy, Karaköy, Maslak ve Şişli'de hizmet sunuyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa