Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi: İstanbul Beyoğlu’nda iş insanlarının tartışması cinayetle bitti! İşte zanlının ifadesi!

        İstanbul'da olay, dün saat 09.50 sıralarında Beyoğlu'nda, Kaptanpaşa Mahallesi Piyalepaşa Caddesi'ndeki otomobil servisinde meydana geldi.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Suat Beker ile iş yerine gelen iş insanı Haydar Arıcıoğlu arasında alacak verecek nedeniyle tartışma çıktı.

        SİLAHINI ÇEKİP PEŞ PEŞE ATEŞ ETTİ

        Tartışmanın büyümesi üzerine silahını çıkaran Suat Beker, Haydar Arıcıoğlu’na ateş ederek vurdu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Arıcıoğlu yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polise teslim olan Suat Beker sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.

        "ALACAK MESELESİ VARDI"

        Cinayet Büro Amirliği’nde ifadesi alınan iş insanı Suat Beker, cinayeti nasıl işlediğini detayları ile anlattı. Beker’in iddialarına göre, iş insanı Arıcıoğlu ile aralarında alacak verecek meselesi vardı.

        "BANA SİLAH ÇEKTİ" İDDİASI

        İfadesinde, “Bir gün önce aramızdaki alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıkmıştı o gün ofisten ayrıldı. Dün yine geldi ofise. Aramızda yine tartışma çıktı. Bana silahını çekti. Ben de üzerimdeki ruhsatlı silahımla ateş ettim. Daha sonra polise ve sağlık ekiplerine haber verdim” dedi.

        11 ADET RUHSATLI SİLAH

        Olayın ardından iş yerinde yapılan incelemede, masa üzerinde Beker’in olayda kullandığı ruhsatlı silah ile bir adet ruhsatsız silah bulundu. Detaylı aramalarda ise dolap ve çekmecelerde Beker’e ait olduğu değerlendirilen 7 tabanca, 1 adet av tüfeği ve 1175 adet değişik çaplarda fişek elde edildi. Yapılan incelemede Beker’in 11 adet silah ruhsatı olduğu belirlendi.

        ÇELİK YELEKLE ADLİYEYE GÖNDERİLDİ

        İşlemleri tamamlanan iş insanı Suat Beker, güvenlik gerekçesiyle çelik yelek giydirilerek Çağlayan Adliyesi'ne götürüldü.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa