Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Irina Shayk'tan Bradley Cooper itirafı! - Magazin haberleri
        • 1

          Podyum dünyasının aranan mankenlerinden Irina Shayk özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        • 2

          İngiliz Vogue dergisinin Şubat sayısına konuk olan 34 yaşındaki isim, özel hayatı, Bradley Cooper ile ilişkisi ve ayrılık süreci hakkında bilinmeyenleri anlattı.

        • 3

          Shayk çocukluğunda hep erkek olması gerektiğine inandığını anlattı. Shayk "O dönemde sanki yanlış bedende doğmuşum gibi hissediyorum" diye konuştu.

          Irina Shayk kendisine yöneltilen "Ne zaman böyle hissetmeye başladın?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "14 yaşından beri. Babam öldüğünde, artık aileme göz kulak olma sırasının bana geldiğini düşündüm."

          Shayk "Neden bilmiyorum. Belki de hep bir erkek çocuk isteyen babam yüzünden" diye sözlerini sürdürdü. Dünyanın en güzel kadınlarından ve en çok kazanan modellerinden biri olan Shayk, yetişme çağındaki bu kafa karışıklığının ise sonradan ortadan kalktığını ve artık kadın olmaktan mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi.

        • 4

          Shayk, “Bence iyi ilişkilerde, kişi kendisinin en iyisini de en kötüsünü de ortaya koyuyor. Bu insan olmanın doğasında var. İki muhteşem insanın çok güzel bir ilişkisi olmayabilir. Sanırım biz bunu birbirimizde deneyimleyecek kadar şanslıydık” dedi.

        • 5

          Ünlü model, bekar anne olma konusunda da dengeyi bulmanın zor olduğunu söyledi.

        • 6

          Shayk, “Bir yandan bekar bir anne olup, diğer yandan çalışan bir kadın olmak çok zor. İnanın bana, bazı sabahlar uyandığımda, ‘Tanrım ne yapacağımı bilmiyorum, paramparça oluyorum’ dediğim günler de oluyor” ifadelerini kullandı.

        • 7

          Çifte yakın bir kaynak People dergisine yaptığı açıklamada, Bradley Cooper’ın A Star Is Born filminin çekimleri sırasında çok hissiz olduğunu söylemiş, çiftin ilişkiyi kurtarmaya çalıştığını fakat bunu başaramadığını eklemişti.

        • 8

          Öte yandan çiftin aralarının bozulmasının sebebi olarak, Lady Gaga gösteriliyordu.

        • 9

          91'inci Oscar Ödülleri gecesinde Cooper’la sahnede yaptığı düette yakınlaşan şarkıcı Lady Gaga'nın ilişkide kıskançlık krizlerine sebep olduğu öne sürülmüştü.

        • 10

          Baba tarafından Tatar asıllı olan Rus model, 2007 yılından günümüze kadar yaptığı çeşitli modellik çalışmalarıyla tanınıyor.

          Tam adı Irina Şeyhlislamova olan model, şöhretini biraz da annesine borçlu...

          Annesi Olga'nın bir gün tesadüfen gördüğü bir ilan, Irina Shayk'ın hayatını değiştiren serüvenin başlangıcı oldu.

        • 11

          Olga Şeyhislamova'nın gördüğü bu ilan bir güzellik okuluyla ilgiliydi. Annesi, Irina'yı değil de ablası Tatyana'yı bu okula götürdü. Arada sırada okula ablasının yanına giden Irina ise işte tam da orada keşfedildi.

        • 12

          Bir süre Moskova'da çalışan Shayk, ajanstan Paris'te çalışma teklifi aldı. Aylarca düşünüp kabul etti. Böylece bugünkü yaşamına giden yolda ilk adımı da atmış oldu.

        • 13

          Shayk'ın tüm dünya tarafından bilinen ilk romantik ilişkisi futbolcu Cristiano Ronaldo ile yaşadığı oldu.

        • 14

          Shayk bu ilişkide ihanet şoku yaşadı.

          Ünlü model, "Hakkımızda çok şey yazıldı, çizildi. Ama işin gerçeği Cristiano, beni bir çok kadınlar aldattı. İlişkimizi bitiren buydu." ifadelerini kullanmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa