Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil iPhone 8 Türkiye fiyatı. iPhone 8 ve iPhone 8 Plus ne zaman satışa çıkacak? - Teknoloji Haberleri

        Apple'ın yeni akıllı telefonları iPhone 8ve iPhone 8 Plus'ın fiyatları belli oldu.

        Buna göre:

        iPhone 8 64 GB - 4.149 TL

        iPhone 8 Plus 64 GB - 4.699TL

        Ürünlerin modelleri yukarıda belirtilen fiyatlardan başlayarak satılacak. 256 GB kapasiteli modellerin fiyatları ise henüz açıklanmadı.

        iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, bugün (13 Ekim 2017) ön siparişe açıldı. 20 Ekim'de ise mağazalarda satışa çıkacak.

        IPHONE 8 ÖZELLİKLERİ

        Cam Tasarım: Bir akıllı telefonun hem önünde hem de arkasında şimdiye kadar kullanılan en dayanıklı cam. Renk uyumlu, havacılık ve uzay endüstrisi standartlarında alüminyum şerit. Yeni uzay grisi, gümüş ve altın renk seçenekleri.

        Suya ve toza dayanıklılık: Suya ve toza dayanıklı kusursuz bir tasarım

        Kablosuz şarj: Cam arka yüzey sayesinde kablosuz şarj kolaylığı. Herhangi bir şarj kablosu gerektirmeyen iPhone 8, kablosuz bir gelecek için tasarlandı. iPhone 8’inizi dünya çapındaki birçok otel, kafe ve havaalanında bulabileceğiniz kablosuz şarj istasyonlarında ve matlarında şarj edebilirsiniz.

        İki boyut: Yeni 4.7 inç ve 5.5 inç Retina HD ekranlar.

        Retina HD Ekran: Retina HD ekran; True Tone, geniş renk yelpazesi ve 3D Touch özellikleri sayesinde her zamankinden çok daha göz alıcı.

        True Tone: True Tone teknolojisi, beyaz dengesini ortam ışığına uyumlu şekilde otomatik olarak ayarlıyor. Her ortamda daha iyi bir görüntüleme deneyimi sunuyor.

        Parlak renkler: Geniş renk yelpazesi ve bir akıllı telefonun bugüne kadar sunduğu en gerçek renkler sayesinde ekrandaki her şey çok daha canlı ve parlak görünüyor.

        Geniş İzleme Açıları: Çift etki alanlı pikseller, ekranı neredeyse her açıdan harika bir şekilde görebilmenizi sağlıyor.

        Kameralar: iPhone 8’in 12 MP kamerası çok daha gelişmiş özellikler içeriyor. Daha büyük ve daha hızlı bir sensör. Yeni bir renk filtresi. Daha derin pikseller. Fotoğraflar ve videolar için optik görüntü stabilizasyonu.

        Portre Modu: Portre modu, iPhone 8 Plus’ta daha da iyi. Ön planları daha net ve keskin hale getirirken arka planları daha doğal bir şekilde flulaştırıyor.

        Portre ışığı: Çift kamera ve yeni sunulan yüz işaretleme özelliği, Portre modunda dramatik stüdyo ışığı efektleri oluşturuyor.

        Optik yakınlaştırma: iPhone 8 Plus’taki geniş açılı lens ve telefoto lens hem optik yakınlaştırma özelliğine hem de fotoğrafları 10 kata, videoları ise 6 kata kadar dijital yakınlaştırma özelliğine sahip.

        A11 Bionic: Karşınızda A11 Bionic. Dört adet yüksek verimli çekirdek, A10 Fusion’a göre yüzde 70’e kadar daha hızlı. Ve iki adet yüksek performanslı çekirdek de yüzde 25’e kadar daha hızlı.

        REKLAM

        Güç Verimliliği: İkinci nesil performans kontrol birimi, ihtiyacınız olduğunda daha fazla güç sağlıyor. Üstelik bunu pil ömründen ödün vermeden başarıyor.

        Apple Tasarımı GPU: Apple tasarımı yeni üç çekirdekli GPU, A10 Fusion’a göre yüzde 30’a kadar daha hızlı.

        Artırılmış Gerçeklik: A11 Bionic çip, dünyaya bakış açınızı değiştirecek artırılmış gerçeklik uygulamalarına ve oyunlarına güç veriyor.

        AirPower: iPhone, Apple Watch ve AirPods’unuzu kablosuz şarj etmek için matın üzerinde herhangi bir yere bırakmanız yeterli.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa