Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İmamoğlu'dan Anıtkabir açıklaması: Bir daha gider deftere bir kez daha yazarız

        İstanbul’da 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin itirazların ardından sayımlar devam ederken, Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu soruları yanıtladı.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarıyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, belediye meclisinde çoğunluğun AK Parti'de olduğu yönündeki sözlerine ilişkin “Biz yönetmeyi beceririz, hiç kuşkuları olmasın. Benim elim kolum bağlı değil. Sırtımı 16 milyon vatandaşıma yaslayacağım. Herkesi çalışmaya davet edeceğim. İstanbul yenilenmiş bir demokrasi hikayesinin merkezi olacak. Bunu başarabiliriz, benim ruhum buna çok uygun” diye konuştu.

        ANITKABİR ZİYARETİNE YÖNELİK: DEFTERİ ALMIŞLARSA BİR DAHA GİDER BİR DAHA YAZARIZ

        İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Anıtkabir ziyaretine yönelik eleştirilerinin sorulması üzerine “Usul konusunu daha sonra konuşuruz. Anıtkabir’e ne zaman fırsat bulsam giderim. Defteri almışlarsa bir daha gider bir daha yazarız. Sorun olmaz. İstanbul’da usule niye bakmıyorlar, yorum yapmıyorlar? Onu da düzeltirlerse sevinirim. Anıtkabir’e gitmek benim kararımdı, yönlendirme olmadı. Seçimi kaybetsem de gidecektim” ifadelerini kullandı.

        "İSTER SAĞDAN SOLA İSTER SOLDAN SAĞA SAYSINLAR BİR ŞEY DEĞİŞMEYECEK"

        İstanbul’un bazı ilçelerinde yeni tartışmalar başlatıldığını dile getiren İmamoğlu, “İster sağdan sola ister soldan sağa saysınlar, bir şey değişmeyecek. Kaybetmek bu kadar zor mu? Teslim etmeyi bilin. En fazla AK Parti’lileri üzüyorlar. Yanlış yapıyorlar, nereye kadar” şeklinde konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa