Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin katili Ogün Samast, hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan açılan davanın birleştiği dosya kapsamında hakim karşısına çıktı.

Read more!

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz sanık Ogün Samast, Trabzon Akçaabat Adliyesi'nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla bağlanırken, avukatı ise salonda hazır bulundu.

Ali Fuat Yılmazer ve Ramazan Akyürek'in de aralarında bulunduğu bazı sanıklar bulundukları cezaevlerinden duruşmaya SEGBİS'le bağlanırken, Dink ailesinin avukatları ile sanık avukatları duruşmaya katıldı.

Duruşmada kimlik tespiti yapılan Samast, ikamet adresi olarak Düzköy'deki bir adresi söyledi. İşsiz olduğunu belirten Samast, herhangi bir gelirinin olmadığını ifade etti.

Bu arada Samast'ın eşi de Akçaabat Adliyesi'ndeki duruşma salonunda izleyici olarak katıldı. Adliye çevresinde yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekerken, Samast´ın siyah şapka, siyah mont ve gözlük taktığı görüldü. 1. Asliye Çeza Mahkemesi’ndeki duruşmada eşi Selma Şahin de hazır bulundu. Duruşma salonuna basın mensupları da alınırken, görüntü ve resim çekimine izin verilmedi.

Read more!
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ