Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Beşiktaş'ın eski futbolcus Oktay Derelioğlu ve eşine maganda saldırısı! Oktay Derelioğlu'nun sağlık durumu
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Derelioğlu'nun yaralanmasına ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı. Kadıköy'de dün saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayda, eski futbolcu Oktay Derelioğlu, eşi Başak Derelioğlu ile birlikte otomobiliyle seyir halindeyken, yolun daralması nedeniyle bir başka araç tarafından taciz edilmeye başlandı.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre esnaflık yaptıkları öğrenilen Zeki K., ve Nurettin K., isimli iki kardeş, önce ünlü futbolcunun aracının önünü kesti. Daha sonra da saldırmaya başladı.

        İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

        Futbolcu ve eşini darp eden iki kardeş daha sonra olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan Oktay Derelioğlu'nun kolunun çıktığı ve vücudunun değişik yerlerinden yaralandığı öğrenildi.

        REKLAM

        Başak Derelioğlu ve Oktay Derelioğlu'nun şikayette bulunarak “Ne olduğunu anlayamadık. Birden önümüz kesilip saldırıya uğradık. Şikayetçiyiz” dedi.

        Ekipler, yaptıkları çalışmada otomobiliyle seyir halinde olan teknik direktör Derelioğlu ile başka bir aracın sürücüsü arasında çıkan yol verme tartışmasının kavgaya dönüştüğünü tespit etti.

        Olayda, darbedilen Derelioğlunun kolunun çıktığı ve hastanede tedavi altına alındığı belirlendi.

        Derelioğlu ile yanında bulunan Başak Derelioğlu hakkında "kasten yaralama" suçundan adli işlem başlatıldı. Diğer araçtaki Z.K. ve N.K. ise "kasten yaralama" suçundan Anadolu Adalet Sarayına getirildi.

        Savcılıkça ifadesi alınan şüpheliler sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hakim 2 şüphelinin de "kasten yaralama" suçundan tutuklanmasına hükmetti.

        Öte yandan güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, bir kişinin araçtan inerek Derelioğlunun otomobilinin yanına gelmesi, kapıyı açmaya yönelirken Derelioğlunun araçtan inmesi ve taraflar arasında yaşanan kavga yer aldı.

        Kavga sırasında Başak Derelioğlunun araya girmesi, çevredeki vatandaşların da ayırmaya çalıştığı tarafların birbirlerine tekmelerle saldırmaları ve yere yuvarlanmaları da güvenlik kameralarınca görüntülendi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa