Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Merak Edilenler Hotmail kaydol, MSN aç hotmail oturum açma işlemleri nasıl yapılır? - Teknoloji Haberleri

        İnternet kullanıcıların bir çoğu iş maili ya da kişisel mail adresine sahip olmak için Hotmail'e başvuruyorlar. Hotmail'e kayıt olma ve daha sonra Hotmail oturum açma işlemlerinin nasıl yapıldığını merak edenler için detaylı bir yazı hazırladık. Bu yazımız sayesinde Hotmail'e kaydolma ve Hotmail'de oturum açma işlemlerini rahatlıkla yapabileceksiniz.

        Hotmail Kaydol

        Sürekli olarak gelişen hizmetler içinde en çok kullanılan araçlardan birinin msn hizmetleri olduğunu görebilmekteyiz. Her zaman farklı yöntemler ile kullanıma açık olan ve hızlı iletişim araçları arasında çok uzun zamandan beri ayakta duran bu sistemi hotmail msn aç başlığı altında inceleyebiliriz.Hem de tek bir form fırsatı ile sizlerin yanında olan bu sistem sayesinde artık sitelerde bile daha rahat dolaşabileceksiniz. Sosyal paylaşım sitelerinin de açılması için gerekli olan bu hizmet kaliteli ve güvenilir olması ile tanınmaktadır. Günümüzde hotmail kaydol formunun tek tık ile onaylanması ve tek aktivasyon kodu ile resmileşmesi sağlanmaktadır. Genel olarak merak konusu olan durumlardan biri ise form içinde sizden istenen bilgilerin içeriğidir. Tamamen kişisel bilgiler olması sebebi ile herkesin kendi hesabını kendisinin açması gerekmektedir. Herkesin ulaşımına açık olan bir düzenleme sayesinde hotmail kaydol oturum aç fırsatlarını takip edebilmek için internet erişimine sahip olmanız yeterlidir.

        Ardından neler yapabileceğiniz ile ilgili yönlendirmeleri de hotmail aç formu üzerinden ilerleyerek sizlere anlatabiliriz:

        REKLAM

        Formun açılmış olduğu sayfaya ulaştığınız zaman bir dizi sorunun sizi karşıladığını göreceksiniz. İlk sorular ile ad ve soyad ile ilgilidir. Her zaman için kendinize ait olan bilgileri girmeniz istenmektedir. Sahte hesapların kapanabilme riski olduğunu unutmamalısınız.

        - Bir alt sıraya geldiğiniz zaman kullanıcı adı, hemen bir altında bulunan yere baktığınızda da parola seçeneğini göreceksiniz. Bu kısım hesabınızın temelini oluşturmaktadır. Kullanıcı adı kısmına yazmış olduğunuz karakterlerin sizin hesap adınızı oluşturacağınızı unutmayın ve buna uygun seçimlerde bulunun. Parola alanına geldiğinizde ise sizin için kolay olan bir seçim yapın; ama dışarıdan birinin bilmesine imkan olmayan karakterleri tercih etmekten de uzak durmayın.

        - Sırası ile ülke, doğum tarihi, cinsiyet kısımlarını eksiksiz ve gerçek bilgiler ışığında doldurun.

        - Onay yapmadan hemen önce istenen son bilgiye baktığımız zaman telefon numarasının istendiğini görebilirsiniz. İlk olarak ülke kodunu ve ikinci olarak da telefon numaranızı eksiksiz olarak girin.

        - Formun en son aşaması olan güvenlik kodunu da tam olarak girip robot olmadığınızı kanıtlayın ve hemen sözleşmeyi kabul edin. Hesabınız hazır olacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa