Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin AYRILIK KARARI! Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel boşanıyor! İşte ilk açıklama - Günün Magazin Haberleri
        • 1

          AYTEKİN TEKER / ateker@haberturk.com

          Magazin dünyasından bir boşanma haberi daha geldi. 2014 yılında hayatlarını birleştiren Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel yollarını ayırıyor.

        • 2

          Zaman zaman boşanma haberleriyle gündeme gelen çift, ilişkilerini noktalama kararı aldı. İkilinin yakın çevresi de dedikoduları doğruladı.

        • 3

          "KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

          Selen Görgüzel Alkan ise Habertürk'ten Aytekin Teker'e yaptığı açıklamada, "Şu anda bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Önümüzdeki günlerde açıklama yapacağız." dedi.

        • 4

          "BOŞANMANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜK"

          Görgüzel daha önce de şunları söylemişti:

          Pandemi döneminde Hamdi ile tartışmalar yaşadık. Sürekli yan yanaydık. Biliyorsunuz birçok evlilik bitti pandemide, aynı şekilde bekar olanlar da evlendi. Koronavirüs pandemisi sürecinde Hamdi bana taktı. Telefona bakmama takıyor, Yemek yapıyorum takıyor, yapmıyorum takıyor… Bu süreçte saçma kavgalar yaptık. Boşanma haberleri çıktı. Evet, bir dönem ilişkimiz bir sınav verdi. Boşanmanın eşiğinden döndük.

        • 5

          ÖPÜŞMEK İÇİN İZİN ALDI

          Selen Görgüzel Alkan, "Seviyorsan Git Ayrıl Bence" adlı tiyatro oyununda rol arkadaşı İrfan Kangı ile öpüşmüştü. Sahne öncesinde Kangı, Selen Görgüzel'in eşi Hamdi Alkan'dan izin almıştı.

        • 6

          Görgüzel, oyun sonrası ise "Hamdi Alkan'a senaryoyu gösterdiniz mi?" sorusuna, "Hiç göstermedim. Hamdi Bey’e işimi kararlarımı çok sormam sadece paylaşırım." yanıtını vermişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa