Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hadise'den 'Bebe' polemiğinde U dönüşü: Bu güzel ve başarılı kadınlardan polemik çıkmaz - Güncel Magazin haberleri
        • 1

          Hadise, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda konser vermişti.

        • 2

          38 yaşındaki ünlü şarkıcı, geceden bir fotoğrafı Norm Ender’in ‘Mekânın Sahibi’ adlı şarkısının sözlerinden alıntı yaparak paylaştı; "Ne diyordu Norm Ender? Bebeleri pistten alalım."

        • 3

          "BEBELER DE HER ŞEYİ BİLİYORLAR"

          Aynı yerde birkaç gün önce konser veren Ece Seçkin, Hadise'nin gönderisini üzerine alarak Ezhel'in 'Lolo' adlı şarkısından yaptığı alıntıyla karşılık verdi; "Bebeler de her şeyi biliyorlar."

        • 4

          İrem Derici de Ece Seçkin’e destek vererek; “Senin özgünlüğünün onların dış görünüşünden daha sağlam olmasından hoşlanmazlar” sözleriyle tartışmaya katıldı.

          Hadise'nin gönderisini Ece seçkin üzerine aldı almasına ama asıl adresinin Aleyna Tilki olduğu ileri sürüldü. Zira; Tilki, Hadise ve Gülşen'in de aralarında bulunduğu Avrupa turnesi kadrosundan çıkarılmıştı. Bunun nedeni de Hadise'nin genç meslektaşını kadroda istememesi olduğu iddia edildi.

        • 5

          "BU GÜZEL VE BAŞARILI KADINLARDAN İSTEDİĞİNİZ O POLEMİK ASLA ÇIKMAZ"

          Göndesiyle polemik başlatan Hadise, U dönüşü yaptı. Hadise, "Bu güzel ve başarılı kadınlardan istediğiniz o polemik asla çıkmaz arkadaşlar ama daha çok eğleniriz, o ayrı. Aleyna da, İrem de, Ece de dinlemekten ve izlemekten çok keyif aldığım kadınlar. Her birimiz kendi yolunda ilerleyen çok başarılı kadınlarız" şeklinde konuştu.

        • 6

          "BİRBİRİMİZE DESTEK OLARAK DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ"

          Hadise, sözlerini; "Elbette düştüğümüz, kalktığımız anlar olacaktır ve oldu da... Ama hep birbirimize destek olarak daha da güçleneceğiz. Çünkü daha çok şarkılar söyleyeceğiz ve dans edeceğiz" ifadeleriyle tamamladı.

        • 7

          "HASTASIYIM BİLİYORSUN"

          İrem Derici de meslektaşının U dönüşüne eşlik ederek; "Hastasıyım biliyorsun..." dedi.

          Fotoğraflar: Instagram

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa