Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (13 Temmuz 2019 Cumartesi)
        • 1

          Yay’daki Ay Aslan’daki Merkür’le açı yapıyor. Hızlı zeka ve muhakeme bugünün odakları olacak. Hayatınızda iyileşme ve değişiklikler olacak. Yay’daki Ay, Aslan’daki Mars’la açı yapıyor. Bu açı, irade, cesaret, etkinlik, netlik, açık fikirlilik, maceracı ruh ve cömertlik verir. Yay’daki Ay, Jüpiter’deki Ay arasındaki ilişki, finansal başarı anlamına gelebilir. Bu da sosyal başarıya eşlik eder. Yaratıcılık, libido ve hırs akşam saatlerinde odağınızda olacak.

        • 2

          KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bu akşam alacağınız haberleri kafanızda çok büyütmeyin, sizi depresif yapabilir. Zor durumda olan birine göstereceğiniz yol ile etrafınızdaki herkese nasıl sağlam ve güçlü bir karakteriniz olduğunu gösterme şansınız olacak.

        • 3

          BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bir yatırımla ilgili bilgi alabilirsiniz ama bu bilginin kesinliğinden emin değilseniz, risk almayın. Özellikle yüksek riskli bir yatırımsa, aleyhinize işleyebilir.

        • 4

          İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Kendinizi alışverişe kaptırmayın ve ihtiyacınızdan fazla olan büyük şeyler almayın. Gelecekteki adımlarınız için harcamalarınız ve birikimleriniz arasında kalabilirsiniz. Bugün para harcamak için çok da iyi bir gün değil.

        • 5

          YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bir arkadaşınız veya eşiniz değerleriniz ve inançlarınızı sorgulamanıza sebep olacak. Maddi durumunuzu düzeltmeniz için imkanlar hiç beklemediğiniz bir yerden gelebilir. Finansal kazanç sağlamak için klasikten çok yaratıcı bir alandan yararlanacaksınız.

        • 6

          ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün arkadaşlarınızla derin ve ağır konuları konuşmak ve tartışmak için iyi bir gün değil. Daha hafif ve ferah konuları tercih edin. İki kişi arasında aracı olacaksanız, arkada gizli bir ajandanız olmasın.

        • 7

          BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bütçenizi gözden geçirmeniz gereken bir gündesiniz. Bütçenizi zorlayan bir gün olabilir, ev, aile ve yatırımlarınız üçgeninde bir gün geçireceksiniz.

        • 8

          TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Kendinizi bugün erken saatlerde stresli hissedebilirsiniz; bu da stres nedenli ağrılara yol açabilir. Bugün kendinizi zorlamayın, biraz dinlenmeye vakit ayırın.

        • 9

          AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bencil gibi görünebilirsiniz, ama şu anda aşk yaşamınıza aşırı ilgi gösterebilecek kadar enerjiniz yok. Kendi bildiğiniz yoldan ilerlemek istiyorsunuz. Yaratıcı bir işteyseniz, bugün işinizi gerekli yerlere duyurabileceğiniz bir enerji var.

        • 10

          YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bir anda kendinizi kariyer değişimleri içinde bulabilirsiniz. Bunun için bir otorite figüründen destek göreceksiniz. Evrak işleriniz sıkıntısız ilerleyecek.

        • 11

          OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Kendinizi nasıl hissettiğinizi tam olarak ifade etmek, size yorucu gelebilir. Ama bundan kaçınmayın, önemini göz ardı etmeyin. Eski bir tanıdığınızdan haber alabilirsiniz.

        • 12

          KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Kariyeriniz için harcadığınız zamanla keyfiniz için harcadığınız zaman arasında bir denge yaratmanız gerekebilir. Kariyeriniz ve başarınız için çalışırken özel yaşamınızdan çok fedakarlık yapıyorsunuz gibi görünüyor.

        • 13

          BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Bugün haritanızda iş odaklı stresler ve fazla çalışmanın etkileri görünüyor. Ekstra dinlenme ve tatile ihtiyacınız olduğu görünüyor, fırsatınız varken değerlendirin.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa