Turgut Özal'ın otomobili alıcı bekliyor
8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın BMW marka makam aracı, Karaman'da satışa çıkarıldı. Otomobilin sahibi Nurettin Arıcı, BMW marka makam aracını 20 bin liraya satacağını söyledi
ABONE OL8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın bir dönem medyada pek çok kez haberi yapılan BMW marka makam aracı, Karaman'da satışa sunuldu.
Özal'ın, Bodrum yolunda korumaları ve gazetecileri atlattığı 1988 model aracı, 2006'da iş adamı Erol Kabaoğlu tarafından açık artırmada satın alındı. LPG taktırılan 06 M 7059 plakalı otomobil, 2007'de dönemin Anavatan Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı ve iş adamı Osman Vural'a geçti. Araç, daha sonra da birkaç kez alınıp satıldı.
Bir dönem birçok kez gazete sayfalarında yer alan BMW marka otomobil, şimdi de internet sitesinde "Turgut Özal'ın makam arabası. 1988 model, orijinal. 140 bin kilometrede. Boya, değişen, kaza yoktur. Flama, siren, çakar mevcuttur" ilanıyla satışa çıkarıldı.