Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eynesil'de engelli bireylerin ve ailelerinin yaşadığı problemleri konu alan "Engelli Ailesi Olmak" konferansı gerçekleştirildi.

        Giresun Üniversitesi (GRÜ) İşitme Engelliler ve İşaret Dili Topluluğu tarafından Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksek Okulu Salonunda organize edilen konferansta, İşitme Engelliler ve İşaret Dili Topluluk Başkanı Zehranur Çetir konuşma yaptı.

        Konferansta, Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Öğretim Görevlileri Derya Su ve Gülsüm Düşek, Türkiye'deki engelliler ve ailelerinin yaşadığı problemlerle ilgili akademik çalışmaları aktardı.

        Engelli annesi Ayşe Güdük ise engelli bireylerin ve ailelerinin yaşadıkları zorlukları ile bu konuda devletten, toplumdan beklentilerini dile getirdi.

        Konferansa Eynesil Belediye Başkan Vekili Halil Bodur, Yüksek Okul Müdür vekili Mevlüt Kaya, engelli aileleri ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa