Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'da kim elendi?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? sorularının yanıtı, programın bugün yayımlanan bölümünde belli oldu. Rekabetin kızıştığı Gelinim Mutfakta'da dün Cansu'nun doğum sancıları gelmiş ve apar topar hastaneye kaldırılarak doğuma alınmıştı. Bölüme damga vuran Cansu'nun doğumu başarıyla gerçekleşti ve Cansu bebeğini kucağına aldı. İşte Gelinim Mutfakta 3 Ağustos 105. bölüm detayları...

        GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve kayınvalidelerin oylamalarının ardından belli oldu. Dün doğum yapan Cansu'nun yerine bugün Ezgi ve Reyhan Hanım geldi. Haftanın en yüksek puanını alarak haftanın birincisi, 67 puanla Cansu adına yarışan Ezgi oldu. Böylece 5 altın bileziği kazanan gelin Cansu oldu.

        REKLAM

        GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

        Gelinim Mutfakta'da bu hafta yine en az puan alan gelin ve kayınvalide elendi.Haftanın en düşük puanını alan iki gelini Özlem ve Selen oldu. İkili arasında haftanın en düşük puan alan gelini ise 35 puanla Selen oldu. Böylece Selen, kayınvalidesi Kamile Hanım ile yarışmaya veda etti. Özlem yarışmaya devam etme hakkı kazandı.

        GELİNİM MUTFAKTA'DA CANSU DOĞURDU!

        Gelinim Mutfakta'da dün oylama sırasında doğum sancıları tutunca apar topar hastaneye kaldırılan Cansu'dan müjdeli haber geldi. Cansu sağlıkla bebeğini kucağına aldı. Fatih Ürek programdan sonra Cansu ile Duru bebeği ziyaret etmek için hastaneye gitti. Fatih Ürek, 5 altın bileziği Cansu'ya verdi.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa