Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da önemli kararlar! Fatih Terim... - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’e 6-0 kaybettikten sonra Gaziantep’te hem bazı oyuncuları kızağa çeken hem de sistem değişikliğine giden Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ilk yarının son düzlüğünde de bu şekilde devam etme kararı aldı.

        • 2

          Milli aranın ardından çok kritik maçlara çıkacak olan Sarı-Kırmızılılar, önce ligde Başakşehir ardından Avrupa’da ‘Tamam-devam’ maçı olan Club Brugge’la evinde karşılaşacak.

        • 3

          Son oynanan Gaziantep maçında 3’lü savunmaya dönen deneyimli teknik adam, 2-0 kazanılan maçta öğrencilerinin mücadelesini de beğendi. İmparator’un önümüzdeki kritik maçlarda da 3-5-2 sistemiyle aynı oyuncuları sahaya süreceği kaydedildi.

        • 4

          Gaziantep maçının hemen başında sakatlanan Florin Andone’nin yerine Ryan Babel’i oyuna süren Terim, Hollandalı oyuncunun Adem Büyük’le birlikte ileri uçta iyi işler çıkardığı görüşünde… Falcao’nun da yakın zamanda dönemeyeceğini bilen tecrübeli çalıştırıcı, forvet ikilisi olarak Babel ve Adem’i ilk 11’de sahaya sürecek.

        • 5

          BELHANDA’YA FORMA YOK

          Sezon başından beri bir türlü form tutmayan ve TT Stadı’ndaki Real Madrid maçında taraftarlarla polemik yaşayan Younes Belhanda’yla devre arasında yolların ayrılması planlanıyor.

        • 6

          Son olarak Beşiktaş derbisinde bazı oyuncularının verilen şansları kullanamadığını maç sonunda ifade ederek Belhanda’yı işaret eden Terim’in bundan sonra Faslı oyuncuya zorda kalmadığı sürece bir daha forma yüzü göstermeyeceği öğrenildi.

        • 7

          Kafasında Galatasaray’ı artık tamamen bitiren Belhanda’nın da menajerine yeni bir takım bulması yönünde talimat verdiği kaydedildi.

        • 8

          OCAK’TA 4-5 İSİM YOLCU

          Teknik direktör Fatih Terim’in işaret ettiği devre arası transfer döneminde, kadroda ciddi operasyon yapılacak… Başta Belhanda olmak üzere Mariano ve Nagatomo’yla da yollar ayrılacak.

        • 9

          ANDONE’NİN GALATASARAY SERÜVENİ ERKEN BİTTİ

          Gaziantep maçında sakatlandıktan sonra sağ diz iç yan bağında yırtık, ön çapraz bağında gerilme ve kısmi hasar tespit edilen Florin Andone’nin geri dönmesi Nisan ayını bulabilir.

        • 10

          Yabancı oyuncu sınırında bulunan Galatasaray, ikinci yarıda ne zaman döneceği belli olmayan Rumen golcüyle yabancı kotasını doldurmak istemiyor.

        • 11

          Sözleşmesinde Brighton’un devre arasında geri çağırabilir maddesi bulunan Andone’nin İngiliz ekibi tarafından devre arasında bu maddenin kullanılması bekleniyor.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa