Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ezgi Mola 25 yıl öncesine döndü! - Magazin Haberleri
        • 1

          "Kocan Kadar Konuş", "Maide'nin Altın Günü", "Celal ile Ceren" gibi birçok projede yer alan ve son olarak "Masumlar Apartmanı" adlı dizide "Safiye" karakterine hayat veren Ezgi Mola, imajını değiştirdi.

        • 2

          "ŞAKACIKTAN YAPTIM SANDIYSANIZ ÜZÜLÜRÜM"

          Saçlarını kısacık kestiren ünlü oyuncu, yeni stilini sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Instagram'da 6 milyon takipçisi bulunan Mola, saçlarını kestirmediğini düşünen takipçilerine, "Şakacıktan yaptım sandıysanız üzülürüm! Şaka sevmem..." şeklinde seslendi.

        • 3

          25 YIL ÖNCESİNE DÖNDÜ

          Kullanıcılar, Ezgi Mola'nın yeni imajını 25 yıl önceki haline benzetti. Ünlü oyuncu da o fotoğrafını yeniden Instagram'dan paylaştı.

          "YIL 1997..."

          Mola, 2018 yılında bu eski karesini, "1997... Göz rengini fotoğrafta değiştirmenin mecburi olduğu yıllardı... Asiliğin sınırı kazıtılan saçla ölçülürdü ve kaşlar alınmaz, ütülürdü... Ütmüştüm..." notuyla yayınlamıştı.

        • 4

          "YAŞITLARIMDAN DAHA BİLİNÇLİYİM"

          Öte yandan daha önce samimi açıklamalarda bulunan ünlü isim, 15 yaşından beri çalıştığı için çoğu yaşıtlarından daha bilinçli ve sorumluluk sahibi bir insan olduğunu ifade etmişti.

        • 5

          Hakkında bilinmeyenleri anlatan Ezgi Mola, konuyla ilgili, "15 yaşımdan beri çalışıp, hem kendime hem aileme bakıyorum. Küçük yaşta mecburiyetten aldığım sorumluluklarım beni çoğu yaşıtımdan daha bilinçli ve olgun bir insan yaptı. Herhalde, 'Kendini beğenmiş' demesinler ve şımarık görünmeyeyim gibi, 'Etraf ne der?' baskısı koydum kendime ama hiç gerek yok böyle otosansürlere." demişti.

        • 6

          "HERKES GİBİYİM"

          "Mesleğin için kendini beslemeye nasıl devam ediyorsun?" sorusuna yanıt veren Mola, "Kendimi iyi hissedecek yerlerde ve kişilerle birlikte olmaya, kendime vakit ayırmaya çalışıyorum. Huzurlu olmaya çabalıyorum ama bir iş yokken kendimi oyuncu olarak beslemek pek de benlik bir şey değil. Hayatın akışı içinde oyuncu değil; herkes gibiyim." ifadelerini kullanmıştı.

        • 7

          "TİTİZLİĞİMLE YILLARDIR DALGA GEÇİLİR"

          Rol aldığı dizide temizlik takıntısı olan bir karaktere hayat veren oyuncu, rolüyle arasındaki benzerlikleri de anlatmıştı.

          "Titizliğimle yıllarzır dalga geçilir." diyen Ezgi Mola, "Bundan 10 yıl kadar önce takıntılı olmanın da sınırından dönmüş olabilirim. Çok şükür ki döndüm, çünkü çok yorucu bir şey. Safiye'nin tatlı dile çok aç olduğunu, o çok sert yüzünü bir 'Seni çok seviyorum' cümlesiyle hemen yumuşatabildiğini biliyorum. Ben de öyleyimdir." şeklinde konuşmuştu.

        • 8

          Ezgi Mola

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa