Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'nin Instagram'a erişim engeli getirilmesine yönelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı eleştirdi.

        Candemir, yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Ünlüce'nin belediyenin istediğine hizmet verme, istediğine hizmet vermeme gibi bir lüksü olmadığını belirtti.

        "Kastınız size oy vermeyenler midir?" sorusunu yönelten Candemir, şunları kaydetti:

        "Öyleyse benzetmeniz ile bilinçaltınızda yatan düşünceleri de bu kötü teşbih ile öğrenmiş olduk. Ayrıca şunu da belirtmek isteriz ki, Instagram'ın kısıtlanması devletimizin almış olduğu keyfi bir karar değildir. Devletimizin belirttiği katalog suçlara bu tarz sosyal medya şirketleri istisnasız ve istikrarlı bir şekilde uymak zorundadır. Uymadıkları takdirde bu gibi sonuçlar kaçınılmaz bir sondur. Dileriz ki bu ayrıştırıcı ve bencil tavrınızdan bir an önce kurtulur, bir belediye başkanına yakışır üslup düşünce tarzı ve vazife ruhu ile hareket edersiniz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa