Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Ekonomi Sınıfı Türkiye'de satışa sunulan 2014 model 4 otomobil - Otomobil Haberleri
        • 1

          YENİ GIULIETTA

          İtalyan stili ve sportifliğinin birleşimi Alfa Romeo Giulietta, yenilenen 2014 modeliyle nisandan itibaren Türkiye’de yollara çıktı.

        • 2

          2014 Giulietta, yenilenen iç mekânı, yeni 5 inç dokunmatik ekran gibi dikkat çeken donanımlarıyla satışa sunuldu. Giulietta Türkiye’de mauel ve otomatik şanzımanlı 1.4 litre benzinli ve manuel şanzımanlı 1.6 litre dizel motor seçenekleriyle 72.000 TL’den başlayan anahtar teslimi fiyatlarla satılıyor.

        • 3

          RAPID SPACEBACK

          Skoda‘nın kompakt sınıftaki ilk hatchback modeli olan Rapid Spaceback, Türkiye’de satışa sunuldu. Spaceback, Türkiye’de 5 farklı motor seçeneği ve 44.900 TL’den başlayan fiyatlarla satılacak.

        • 4

          Markanın yeni tasarım dilini yansıtan sportif görünümüyle dikkat çeken Spaceback‘in, C ve D sütunları arasında konumlandırılan üçüncü camı, araca dinamizm kazandırırken, ince sütunlarla ferahlık hissini artırıyor.

        • 5

          PEUGEOT 5008

          Peugeot’nun aile otomobili 5008 yenilendi. Tüm yolcularına yüksek seviyede pratiklik, konfor ve güvenlik sunan yeni Peugeot 5008 Nisan ayı itibarıyla Türkiye pazarına sunuldu.

        • 6

          Yeni 5008, karma parkurda büyüklüğüne ve sunduğu hacme göre 4.7 l/100km yakıt tüketimi ve 123g CO2/km emisyon oranı ile dikkat çeken 1.6 e-HDi 115 hp ETG6 Stop&Start motor seçeneği ve Allure donanımıyla sunuluyor.

        • 7

          R MODELİNİ AVRUPALI DA İSTİYOR

          Citroen’in geçen yılın aralık ayında Çin pazarı için üreteceğini açıkladığı DS5 lüks sedanı DS5 LS modelinin bu kez de R modeli gün ışığına çıktı.

        • 8

          Marka bu modeli her ne kadar sadece Çin için üreteceğini açıkladıysa da, DS5 LS R Avrupalı müşterilerin de ilgisini çekti. Boyu 4 metre 70 cm, genişliği 1 metre 84 cm, yüksekliği ise 1 metre 50 cm olan lüks sedanın R versiyonu 1.6 litrelik benzinli turbo motorundan 300 beygir güç 400 Nm tork üretiyor.

        • 9

          Sadece dışarda değil, otomobilin iç mekânında da dikkat çeken DS tasarım anlayışı, bol miktarda deri ve alkantara kumaş kullanılmış olmasıyla kendini gösteriyor. Citroen’in Çin pazarı için geliştirdiği yeni DS5 LS R modeli, 1,6 litrelik benzinli turbo motordan 300 beygir güç üretmesiyle dikkat çekiyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa