Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Star Wars ürünleri sahibinden.com'da - İş-Yaşam Haberleri

        Star Wars (Yıldız Savaşları) serisinin 7. bölümü olan Yıldız Savaşları VII: Güç Uyanıyor (Star Wars VII: The Force Awakens) filminin karakterleri ve objelerinden oluşan ürünler, yüksek fiyatlarla sahibinden.com internet sitesinde satışa çıkarıldı.

        Sahibinden.com'dan yapılan açıklamaya göre Yıldız Savaşları serisinin yedinci filmi "Star Wars: Güç Uyanıyor", büyük rakamlara ulaşan ön bilet satışlarıyla vizyona girerken filmin karakterleri ve objelerinden oluşan başka bir pazarda da rekorlar kırılıyor.

        Tekstilden oyuncağa, bilgisayar oyunundan kalem kitaba kadar yüzlerce ürünüyle tüm dünyada büyük bir ekonomi oluşturan Star Wars serisinin, yalnızca son filmi ile ürün satışlarından 50 milyar dolarlık bir hacme ulaşacağı öngörülüyor.

        Star Wars çılgınlığının koleksiyonerleri de pazara çektiği görülüyor. E-ticaret platformu sahibinden.com'da, Lego'nun 2001'den beri her yıl 2-3 model çıkardığı Star Wars UCS özel serisi eksiksiz şekilde 99 bin liraya satışa sunuldu.

        İçinde Millennium Falcon, Yoda, Imperial Star Destroyer gibi Star Wars'un en sevilen ögelerinin bulunduğu 43 bin parçalık 23 setten oluşan orijinal Lego Star Wars koleksiyonunu satışa çıkaran ilan sahibi, ciddi alıcıları davet ederek, koleksiyonu satmadan önce göstereceğini belirtiyor.

        AA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa