Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu üyesi 12 bankanın genel müdürleri, önceki akşam ekonomi basınıyla bir araya gelerek Türkiye ekonomisi ve bankacılık sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

2016 yılının her türlü badireye rağmen olumlu şekilde atlatıldığı vurgulanan ve 2017 için Türkiye ekonomisine yönelik iyimser öngörülerini sunan bankacıların, toplantıda verdiği ortak mesajı “Ekonomiye her zaman kredi verdik, veriyoruz, vereceğiz” şeklinde özetlemek mümkün.

TBB Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, “Olumsuz gelişmeler büyüme hızımızı biraz yavaşlattı. Potansiyelimizin altında büyüyoruz. Daha iyisini yapabileceğimize inanıyor ve sektör olarak büyümeye daha fazla destek olmaya çaba sarf ediyoruz. Tek tek hatalarımız olabilir. Ancak sektör olarak ülkemiz ve ekonomimiz için en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ