Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ekonomi yönetimi yeniden TBMM'de

        Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak İstanbul 1. Bölge 1. sıradan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu Adana’dan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Kars’tan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Kayseri’den, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Malatya’dan, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu Afyonkarahisar’dan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfa’dan liste başından aday gösterildikleri seçimleri kazanarak yeniden milletvekili oldu.

        Gazete Habertürk'ten Esra Nehir'in aktardığına göre, Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan’ın yeni dönemde birlikte çalışacağı ekonomi kurmaylarının kim olacağı merak edilirken; gözler milletvekili adayı olmayan 4 bakana çevrildi.

        REKLAM

        Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde bakanlar, milletvekili olamayacak. Aday gösterilmeyen Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün yeni kabineye girip girmeyecekleri merak ediliyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa