Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler POLİS PROMOSYONU yattı mı, ne zaman hesaplara geçecek? 2022 Kasım Polis maaş promosyonu ne kadar, kaç TL oldu? - Merak Edilenler Haberleri
        • 1

          Emniyet Genel Müdürlüğü, polis promosyonu konusunda VakıfBank ile anlaşırken, promosyonun ne zaman yatacağı merak konusu oldu. EGM, "Yeni promosyon protokolünün süresi 3 yıl olarak belirlenmiş ve tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın her personele 27 bin lira ödenmesi karara bağlanmıştır." ifadelerine yer verilirken, polis promosyon konusunda ödeme tarihi netlik kazandı. Peki Polis promosyonu yattı mı, ne zaman yatacak? İşte 2022 polis promosyonu hakkında merak edilenler...

        • 2

          POLİS PROMOSYONU NE ZAMAN YATACAK?

          Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; polislere 36 ay için 27 bin lira promosyon ödemesi karara bağlandı. Promosyon peşin ve tek seferde 1 Kasım 2022 tarihi itibarıyla ödenecek.

        • 3

          POLİS MAAŞ PROMOSYONU NE KADAR OLDU?

          Emniyet Genel Müdürlüğü, Vakıfbank ile yapılan yeni banka maaş promosyonuna ilişkin protokole göre, tüm personele tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın 27 bin lira ödenmesinin karara bağlandığını bildirdi.

        • 4

          Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Vakıfbank ile 18 Mart'ta 5 yıllık süre için maaş promosyon protokolü imzalandığı ve bahse konu protokol ile tüm personeli kapsayacak şekilde, aylık ödemelerin 300 lira olması ve enflasyon karşısında değer kaybetmemesi için her altı ayda bir memur maaş zammı oranında arttırılması şartının getirildiği belirtildi.

        • 5

          2022'de memur maaşlarında ortaya çıkan durumlar üzerine, Vakıfbank ile bir değerlendirme sürecine girildiği söylendi.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa