Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Efe Deprem son yolculuğuna uğurlandı - Magazin haberleri
        • 1

          'Veda', 'Seksenler', 'Evim Sensin', 'Aşk Oyunu' ve 'Mutluyuz' gibi birçok yapımda yer alan Efe Deprem, dün akşam geçirdiği motosiklet kazasında 41 yaşında hayata veda etti.

        • 2

          Efe Deprem, dün akşam saat 19.30 sularında kendisine ait 41 ASH 753 plakalı motosikletiyle Mecidiyeköy yönünde E-5 üzerinde seyir halindeyken kaza yaptı. Deprem, Çağlayan Metrobüs durağına 300 metre mesafede bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Kazada ağır yaralanan Efe Deprem kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

        • 3

          Efe Deprem'in cenazesi, ikindi vaktinde Karacaahmet Şakirin Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Ümraniye Kısıklı Mezarlığı'na defnedildi. Burcu Altın Deprem, eşinin tabutuna Fenerbahçe forması koydu.

        • 4

          Efe Deprem, en son İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu'nun başrolünü paylaştığı 'Mutluyuz' filminde rol almıştı.

        • 5

          Oyuncu Burcu Altın ile 2019'da evlenen Efe Deprem'in Zeynep adında bir kızı bulunuyor.

        • 6

          "HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ BİR ŞEY"

          Ceyhun Fersoy: Hiç beklemediğimiz bir şey. Şaka gibi geliyor. Dün sabah konuştuk. Pendik maçına nasıl gideceğiz, ne yapacağız diye. Film şeridi gibi. Ben onu yaklaşık 15 yıldır tanıyorum. Bildim bileli çocukluğundan beri motosiklet kullanıyordu. Kaza neden kaynaklandı tam olarak bilmiyorum. Birisi mi vurdu, kaydı mı, korktu mu panik mi yaptı. Çok iyi bir insandı. Önce ailesine, kızına, Burcu'ya ve bize sabırlar versin.

        • 7

          "DÜNYANIN EN İYİ İNSANIYDI"

          İbrahim Büyükak: Dünyanın en iyi insanıydı. Hepimizin başı sağ olsun. Kalanlara sabır diliyorum. En son beraber film çekmiştik.

        • 8

          "DÜNYA TATLISI BİR ÇOCUKTU"

          Şoray Uzun: Her ölüm erkendir. Ama Efe'nin ölümü çok erken oldu. Çok şaşkınız. Başı sağ olsun ailesinin sevenlerinin. Dünya tatlısı bir çocuktu. Dünya beyefendisi bir çocuktu. Tertemiz bir insandı. Dizide damadımı oynadı. Baba oğlu oynadık. Duygu, Rasim ağabey ile baba oğlu oynamıştı. Rasim ağabeyin kaybından sonra biz baba oğlu oynadık böyle kayıplar. Burcu'ya Allah sabırlar versin. En son telefonla görüştük. Çok koyu bir Fenerbahçeliydi. Birbirimizi tatlı tatlı kızdırırdık maç sonuçlarına göre. Genelde maç sonuçlarından sonra görüşürdük. En son da o beni aradı, bayağı bir dalga geçmişti. Son görüşmemiz o oldu.

        • 9

          Merve Dizdar

         Ünlü oyuncu hayatını kaybetti 
        Ünlü oyuncu hayatını kaybetti  Haberi Görüntüle

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa