Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Kurban Bayramı dolasıyla mesaj yayımladı.

        Akın, mesajında bayramların kardeşlik ve dostluk bağlarını pekiştirdiğini belirtti.

        Bayramlarda dayanışma ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığını bildiren Akın, bayramların barış, sevgi, dostluk ve kardeşlik gibi duygularında hissedilmesine vesile olduğunu ifade etti.

        Tüm vatandaşların Kurban Bayramı'nı tebrik eden Akın, şunları kaydetti:

        "Kurban Bayramı'nda, ailelerimiz ve dostlarımızla bir araya gelerek hasret giderecek, sofralarımızı ve gönüllerimizi paylaşacağız. Bu özel günde, küskünlüklerin unutulduğu, büyüklerimizin değerinin bir kez daha hatırlayalım. Dost ve akrabalarımızın ziyaret edildiği, çocukların mutlu edildiği, birlik ve beraberliğimizle samimi bir tebessüm ve içten bir kucaklaşma ile huzurumuzu büyütelim.

        Daha mutlu bir bayram geçirebilmeniz için 9 günlük bayram tatilimiz boyunca çalışmaya devam edecek, Kurban Bayramı süresince de ihtiyacınız olan her anınızda yanınızda olacağız. Siz kıymetli hemşerilerimin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesini temenni ediyor, sevdiklerinizle birlikte keyifli ve güzel anılar biriktirmenizi diliyorum. Nice güzel bayramlara hep birlikte ulaşmak dileğiyle. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı mübarek olsun."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa