Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ece Seçkin'den eşi Çağrı Terlemez'e: İyi ki biz olduk! - Magazin haberleri
        • 1

          Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, 2015'ten beri aşk yaşadığı pilot Çağrı Terlemez ile geçtiğimiz yıl eylül ayında evlenmişti. Terlemez ile mutlu birlikteliği süren Seçkin, eşinin yeni yaşına özel duygusal bir yazı kaleme aldı.

        • 2

          "KURT BAKIŞLIM"

          Eşiyle çekilen fotoğraflarını paylaşan ünlü popçu, Terlemez için üzerinde "Kurt bakışlım, ömrüm iyi ki doğdun." yazan bir pasta yaptırdı.

        • 3

          "DUYGULARIMI KELİMELERLE İFADE ETMEM İMKANSIZ"

          Seçkin, daha sonra eşine şu sözlerle seslendi:

          Dokunduğu her şeyi güzelleştiren, etrafındaki herkesin gözlerinin içinin gülmesine sebep olan adam... Seni ve duygularımı kelimelerle ifade etmem imkansız. Beni ve hayatı her gün daha da güzelleştirdiğin için sana minnettarım. İyi ki doğdun, iyi ki benimsin ve iyi ki biz olduk. Seni seviyorum.

        • 4

          Çağrı Terlemez de eşinin paylaşımına "Seninle bir yaş daha gençleştim." sözleriyle karşılık verdi.

        • 5

          DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

          Öte yandan 16 Eylül 2021'de evlenen Seçkin ve Terlemez'in düğününe ünlü isimler katılmıştı. Ozan Doğulu, Enis Arıkan, Derya Uluğ, İrem Derici, Esra Erol, Sinan Akçıl-Burcu Kıratlı çifti, Danla Bilic ve Merve Özbey, yakın dostlarını bu mutlu gününde yalnız bırakmamıştı.

        • 6

          "HAYATIMIN AŞKIYLA SONSUZLUĞA İMZA ATTIK"

          Ece Seçkin, düğün öncesi "Normal şartlarda kaosa ve kalabalığa alışığım. Çok rahat olurum diye düşünüyordum ama gerçekten bu heyecan hiçbir şeye benzemiyormuş. Çok mutluyum hayatımın aşkıyla sonsuzluğa imza attık. Bu duyguyu yaşamak isteyen herkese kısmet olur inşallah." sözleriyle duygularını dile getirmişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa