Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CUMHURBAŞKANLIĞI kararı ile Diyarbakır Valiliği’ne atanan Murat Zorluoğlu, "Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kadim şehir Diyarbakır'a vali olarak atanmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum" dedi.

        Vali Ali İhsan Su'nun yaş haddinden emekli olması nedeniyle Diyarbakır Valiliği'ne Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Vali-Mülkiye Başmüfettişi Murat Zorluoğlu atandı. Zorluoğlu, X hesabından yaptığı açıklamada, "Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kadim şehir Diyarbakır'a vali olarak atanmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Takdir ve tensipleri için İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a müteşekkirim. Mahcup olmamak dua ve temennisiyle" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa