Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli'nin Tavas Belediyesi Milli Takımın FIFA Dünya Kupası Elemeleri maçlarını dev ekrandan yayımlayacak.

        Türkiye A Milli Futbol Takımının, Bulgaristan ve İspanya ile oynayacağı FIFA Dünya Kupası Elemeleri maçlarını Tavas Belediyesinin kuracağı dev ekranlardan yayımlanacak. A Milli Takımın mücadele heyecanını birlik ve beraberlik içerisinde paylaşmayı hedefleyen Tavas Belediyesi, Tavas Kültür Merkezi Düğün Salonu, Makbare Parkı Emekli Kıraathanesi ve Havuz Kafeye kuracağı dev ekranlar ile maç yayını yapacak.

        Ayyıldız takımın 15 Kasım Cumartesi Günü Bulgaristan ve 18 Kasım Salı günü İspanya maçları heyecanını paylaşmayı davet eden Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, "A Millî Futbol Takımımız Kasım ayında sahaya çıkıyor. Bu büyük heyecanı Tavas’ta hep birlikte yaşamak için herkesi Tavas Kültür Merkezi Düğün Salonu, Makbare Parkı Emekli Kıraathanesi ve Havuz Kafeye bekliyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
        Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa