Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Cate Blanchett: Bahçede çömlekçilik yapmayı hayal ediyorum - Magazin haberleri
        • 1

          Tam adı 'Catherine Élise Blanchett' olan Cate Blanchett, samimi açıklamalarda bulundu. Hakkında bilinmeyenleri anlatan oyuncu, yeni filmi 'Tár'daki rolünün duygusal ve fiziksel olarak çok yorucu olduğunu dile getirdi.

        • 2

          "GERİ DÖNMEYİ HAYAL EDİYORUM"

          Bunun emekliliği düşünmesine yol açtığını ifade eden Blanchett, konuyla alakalı konuştu. ABD'de yaşayan 53 yaşındaki ünlü oyuncu, "Rolün yansımaları hala benimle birlikte. Bunları sindirmek için zamana ihtiyacım var. Son dört yıldır vatan hasreti çekiyorum. Bahçede çömlekçilik yapmak için Avustralya'ya geri dönmeyi hayal ediyorum" şeklinde bir itirafta bulundu.

          Cate Blanchett, ardından, "Bir daha asla çalışmak istemiyorum" diyerek, güldü.

        • 3

          BELİNİN İNCELİĞİ OLAY OLDU

          Öte yandan "Screen Actors Guild Awards" (SAG- Ekran Oyuncuları Derneği Ödülleri), geçtiğimiz aylarda gerçekleşmişti. Ünlü isimler, Los Angeles'ta düzenlenen törende kırmızı halıda şıklıklarını sergilemişti. Geceye damga vuran kişi ise Cate Blanchett olmuştu.

          Siyah derin göğüs dekolteli bir elbise giymeyi tercih ettiği görülen Blanchett'in belinin inceliği dikkat çekmişti. Üç çocuk annesi olan ünlü oyuncu, tören öncesi objektif karşısına geçmeyi de ihmal etmemişti.

        • 4

          "ANSİKLOPEDİLERE GİRMELİ!"

          Sosyal medya kullanıcıları ünlü isme, "Bu harika bir elbise, sen de çok güzel taşıyorsun" ve "Bu elbise ile Cate, ansiklopedilere girmeli" şeklinde yorumlarda bulunmuştu.

        • 5

          "HANGİ ÇAĞDA YAŞIYORUZ?"

          Ayrıca daha önce kadın-erkek eşitliğine de değinen Oscarlı yıldız, "Hala ortak kullanılmayan tuvaletleri veya kadınların askerlik yapmamasını tartışıyoruz. Hangi çağda yaşıyoruz?" çıkışıyla dikkat çekmişti.

          Fotoğraflar: AP, Instagram

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa