Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çarpışma 22. bölüm 2. fragmanı: Kadir ve Veli, Cansız'a karşı güç birliği yapıyor! Çarpışma 21. bölü

        Çarpışma yeni bölüm fragmanında; KadirveVeli, Cansız’a karşı güç birliği yapıyor.Zeynep’inCansız’ın bombalı tehdidi ile karşı karşıya kaldığı,Cemre’nin de ameliyat masasında ölümle yüz yüze olduğu heyecan ve aksiyon dolu tanıtımda,ZeynepveCemre’ye ne olacağı sorusu büyük merak uyandırıyor.İşte Çarpışma 22. bölüm 2. fragmanı ve son bölüm özeti...

        ÇARPIŞMA 22. BÖLÜM 2. FRAGMANI

        ‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!

        ÇARPIŞMA’NIN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

        ‘Çarpışma’nın yarın akşam ekrana gelecek yeni bölümünün konusu şöyle;Kadir, annesiAsiye’nin gözlerinin önünde öldürülmesiyle büyük bir şoka ve geçici bir inkar sürecine girer.Cansız,Zeynep’e kurtuluşu için 24 saat süre biçer,Kadir’i arar ve bu zaman zarfındaZeynep’i bulamazsa sevdiği kadının paramparça olacağını söyler.Cansız, Kadir’in ardındanVeli’yi de arar.

        Ona da kendisine 24 saat içerisinde bir kaçış planı hazırlamasını, aksi haldeZeynep’in öleceğini söyler. Diğer yandanKerem, Kadir’e gider veCemre’ye ulaşamadığını,Demir’in onu alıkoymuş olabileceğinden endişelendiğini söyler.Kadir, Demir’in izini bulmak içinVeli’den yardım ister.Cansız’a daCemre’ninDemirtarafından kaçırıldığı haberi gelir.Selim’eCemre’yi koruyacağına dair sözü olanCansız, adamlarınaCemre’yi bulup, getirmeleri talimatını verir.Belma, Cemre’ninCansız’ın adamlarınca götürülmesine tanıklık eder, onları takip eder veCemre’nin getirildiği yeriKadir’e bildirir.

        REKLAM

        Kadir, VeliveKerem, Cansız’ınZeynep’i veCemre’yi alıkoyduğu mekanına gelir. Aralarında büyük bir çatışma çıkar. Bu sırada yaşanan bir arbededeCemrevurulur ve ağır yaralanır.Cemreölümle yüz yüzedir.Zeynepde bir sandalyeye bağlanmış ve etrafına bombalar yerleştirilmiştir.Cansız’ın verdiği süre de su gibi akmaktadır veZeynep’in bağlı olduğu bombaların patlamasına dakikalar kalmıştır.Zeynep’i kurtarabilecek tek kişi olanKadirise ölümcül bir ikilemle karşı karşıyadır.

        YapımcılığınıKerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, yönetmenliğiniUluç Bayraktar’ın yaptığı, senaryosunuAli Aydın’ın kaleme aldığı‘Çarpışma’nın başrollerinde;Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymazgibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

        ÇARPIŞMA 21. SON BÖLÜM İZLE
        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa