Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, Lapseki Avcılık Atıcılık ve İhtisas Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu sonucunda yeni başkan Saffet Sargut oldu.

        Lapseki Avcılık Atıcılık ve İhtisas Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu sonucunda yeni başkan Saffet Sargut oldu. İlçede yer alan kıraathanede gerçekleşen olağan genel kurulda zorunlu olarak tüzük değişikliğine gidildi. Bütçeninde onaylandığı oturumda Hakan Can ve Saffet Sargut dernek başkanlığı için seçime girdi. 226 kayıtlı üyeden 155 üye sandık başında oy kullandı. Açıklanan resmi sonuçlarda Hakan Can 51 oy alırken Saffet Sargut 104 oy aldı. Eski dernek başkanı Hakan Can oy sayımları sonucunda yaptığı değerlendirmede, " Burada ne kazanan ne de kaybeden var. Sadece derneğimiz kazandı. Görevi devralan Saffet kardeşime başarılar diliyorum" dedi.

        Çiçeği burnunda başkan Sargut, kendisini destekleyenlere teşekkür ederek, " Hep beraber dernek için çalışacağız. Hakan ağabeyime de derneğimize yaptığı katkılardan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa