Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANAKKALE'de, operasyon düzenlenen evde Antik Çağ'dan kalma olduğu değerlendirilen 27 amfora ve 1900'lere ait olduğu üzerinde durulan tabak ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi; 2 şüpheli gözaltına alındı.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ezine ilçesi Yeniköy Mahallesi'ndeki evde uyuşturucu ve tarihi objeler olduğu bilgisiyle harekete geçti. Dün, şüpheliler Ş.G. ve G.G.'nin evinde, ekiplerin yaptığı aramada 10 gram skunk, 3 gram metamfetamin, esrar öğütücü aparat, AK-47 piyade tüfeği kasaturası, Antik Çağ'dan kalma olduğu değerlendirilen 27 amfora ve 1900'lü yıllardan kaldığı değerlendirilen tabak ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüphelinin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa