Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Can Kırıkları oyuncuları kimler? Can Kırıkları ilk bölüm fragmanı ve başrol oyuncuları

        Can Kırıkları dizisiilk bölümüyle Atv'de izleyiciyle buluşacak. Atv'de yayınlanacak olan Can Kırıkları dizisinin oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki,Can Kırıkları dizisinin oyuncularıkimler? İşteCan Kırıkları dizisi oyuncu kadrosu ve ilk bölüm fragmanı...

        CAN KIRIKLARIOYUNCULARI KİMLER?

        Hande Doğandemir (Leyla Akgün), Seçkin Özdemir (Aslan Erçetin), Funda Eryiğit (Zeynep İnan), Alican Yücesoy (Cihan Karadağ), Özgür Çevik (Kerem İnan), Hazar Motan (Hande Tekin), Kemal Uçar (Zeki Sarı), Ecem Özkaya (Aysel Karadağ)

        CAN KIRIKLARI İLK BÖLÜM FRAGMANI

        REKLAM

        CAN KIRIKLARI DİZİSİNİN KONUSU

        Leyla ve Zeynep… Gençlik yıllarında yakın arkadaş olan iki genç kızın hayatları travmatik bir olay sonrası ayrılır. İkisi de kendi yoluna gider ve farklı şehirlerde polis olurlar. Yıllar sonra geçmişin yaralarının tekrar deşilmesine neden olan bir cinayet davasında yeniden bir araya gelirler! Artık bir komiser olan Leyla, kendisini ölüme terk eden Cihan'ı cezalandırmak için peşine düşer. Leyla'nın açtığı kutudan, artık mutlu bir ailesi olan Zeynep'in tecavüzcüsü de çıkmıştır! Üstelik yıllar sonra girdikleri yolda, geçmişlerinden haberi olmayan amirleri Aslan'ın gözleri hep Leyla ve Zeynep'in üzerinde olacaktır. Eski aşklar depreşir, eski defterler açılır, düşmanlıklar alevlenir. Sırlar ortaya saçılır.

        Can Kırıkları dizisi bu akşam ATV ekranlarında saat 20.00'da ilk bölümü ile ekranlarda.

        Haberi Hazırlayan: Melike Düzgün

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa