Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA'nın Mudanya ilçesinde, evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan M.K. (80), jandarma ekiplerinin başlattığı arama kurtarma çalışmasında evine 3 kilometre uzaklıkta ormanda bulundu. Jandarma görevlilerinin 3 kilometre sırtında taşıdığı M.K., sağlık personeline teslim edildi.

        Kaymakoba Mahallesinden oturan M.K., sabaha karşı saat 01.00 sıralarında kayboldu. Aile fertlerinin evin çevresinde yaptığı arama çalışmalarında bulunamayan M.K. için kayıp başvurusunda bulunuldu. İhbarın ardından jandarma arama kurtarma çalışması başlattı. Çalışmalara, Jandarma Arama Kurtarma Timi (JAK), İz Takip Köpeği ile Jandarma Asayiş Timleri katıldı. Kaybolduktan 8 saat sonra evinden 3 kilometre uzaklıktaki ormanda bulunan M.K.'yı jandarma ekipleri 3 kilometre boyunca sırtında taşıyarak tedavisi yapılmak üzere sağlık ekiplerine teslim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa