Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Bursa Haberleri

Sezona sadece tek hazırlık maçı yaparak başlayan ve ilk hafta Adana Demirspor’a mağlup olunca da izinlerin iptal olduğu Bursaspor’da futbolcular ilk iznine bugün çıktı.

TFF 1. Lig takımlarından Bursaspor, sezonun ikinci maçında Altınordu’yu dünkü maçta 20 mağlup etti. Bu galibiyet sonrası Teknik Direktörü Mustafa Er takıma izin verdi. Sezona sadece tek hazırlık maçı yaparak başlayan ve bunun sıkıntısını fazlasıyla çeken Bursaspor, izinleri de iptal etmişti. Adana Demirspor’a 31 mağlup olduktan sonra da çalışmalarına ara vermeden devam eden yeşilbeyazlılar, dünkü galibiyetle birlikte izni de kaptı. Bursaspor, uzun bir aradan sonra günü antrenmansız tamamlayacak ve Giresunspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla başlayacak.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri