Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İstanbul'un Şişli ilçesinde 7 ay önce boşanma aşamasında olduğu eşi ve ailesinin yaşadıkları binaya kapısını kırarak girdikten sonra silahla ateş edip "Buradan kimse sağ çıkmayacak" diyerek hürriyetlerini kısıtladığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan Tugay Adak hakkında karar çıktı. Mahkeme, sanık Tugay Adak hakkında beş ayrı suçtan toplam 13 yıl 6 ay 13 gün hapis cezası vererek tahliyesine karar verdi. Adak'ın eski eşinin yaşadığı binaya 1 kilometre mesafesine kadar yaklaşmamasına da karar verildi.

Read more!

GİRİŞ EKİBİNE ATEŞ ETMİŞTİ

İstanbul 53. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Tugay Adak getirildi. Duruşmada tanık olarak dinlenen Özel Harekat Şube Müdürlüğünde polis Onur Y. sanığı evin balkonunda, tabancalı halde gördüklerini, giriş ekibine doğru ateş ettiğini, tabancayı bırakması konusunda uyardıklarını ancak sanığın bırakmaması üzerine müdahale ettiklerini belirtti.

Haberi Görüntüle

KAYINVALİDESİNİ SORUMLU TUTTU

Duruşma savcısı esas hakkında mütalaasında, sanığın eşi İnci ile ayrılma aşamasında olduklarını, eşiyle arasındaki problemlerden kayınvalidesi Saniye'yi sorumlu tuttuğu, olay günü de eşinin yaşadığı apartmana gelerek konuşmak istediğini, eşinin konuşmak istememesi üzerine havaya ateş ettiği ve binanın kapısını tekmeleyerek kırıp girdiğini belirtti. Savcı, sanığın "Mala zarar verme", "Silahla tehdit", "Hakaret", "Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından cezalandırılmasını ve tahliyesini talep etti.

Haberi Hazırlayan: Mehmet Şimşek
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ