Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bir Umut Yeter 4. bölüm fragmanı yayınlandı! Dizinin son bölümünde neler oldu? Bir Umut Yeter dizisinin oyuncuları

        Bir Umut Yeter dizisi 3. yeni bölümü ile izleyicisinin ilgisini çekmeye devam ediyor.Bir Umut Yeter dizisi, başrollerinde Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre ve Hazal Subaşı gibi sevilenve başarılı isimleri bünyesinde bulunduruyor. PekiBir Umut Yeter dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde bizleri neler bekliyor?

        BİR UMUT YETER 4. BÖLÜM FRAGMANI

        Yılmaz’ın gerçekleri yazdığı mektup sonunda Derya’nın eline geçiyor! Derya’nın umutları yeniden yeşeriyor!

        Yılmaz ve Derya arasındaki yakınlık Elif’i tedirgin eder ancak gerçekler artık ortaya çıkmak üzeredir. Yılmaz’ın Derya’ya yazdığı mektup sonunda eline geçer ve Derya oğlunun hayatta olduğunu öğrenir. Bundan sonra Derya nasıl bir hamle yapacaktır?

        BİR UMUT YETER 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Bir Umut Yeter 3. Bölümde, Yılmaz Umut’u gerçek annesinden koparması nedeniyle vicdan azabı duyar ve en sonunda Elif tüm gerçekleri öğrenir! Bir Umut Yeter son bölümde Yılmaz, Umut'un gerçek annesi olan Derya'yı her gördüğünde vicdan azabı daha da artar. Yılmaz sonunda Derya'ya bir mektup yazar ancak bu mektup Derya'dan önce Kenan'ın eline geçer. Kenan okuduklarından sonra kızını korumak için elinden geleni yapar. Öte yandan Derya ve Yılmaz'ın günden güne tesadüfen yakınlaşmaları Elif'i tedirgin eder. Yılmaz'ı Derya'dan kıskanmaya başlayan Elif, sonunda tüm gerçekleri Yılmaz'dan öğrenir. Peki şimdi ne olacaktır? Elif, Umut'tan ayrılmayı göze alabilecek midir? Yoksa yıllardır saklanan bu sır, sır olarak kalmaya devam mı edecektir?

        REKLAM

        BİR UMUT YETER DİZİSİ OYUNCU KADROSU

        Tolgahan Sayışman
        Esra Bilgiç Töre
        Hazal Subaşı
        Serhat Tutumluer
        Cem Uçan
        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa